Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Με αστυνομική κάλυψη το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.


Η οξύτατη αντιπαράθεση, που καταλήγει σε δικαστική εξέλιξη μεταξύ των κυρίων Χουρσαλά - Διάκου είναι πλέον ένα γεγονός στην πόλη μας.
Τα επεισοδιακά γεγονότα συνεχίστηκαν σήμερα, αφού η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Την παρουσία της Αστυνομίας ζήτησε ο κύριος Διάκος, ο οποίος όμως τελικά δεν προσήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την πλειοψηφία του κυρίου Κασιμάτη, να προχωρήσει σε καταδικαστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έναντίον του κυρίου Διάκου.
Το πλήρες ψήφισμα θα δημοσιεύσουμε (όταν θα το έχουμε). Το κεντρικό του νόημα πάντως -αναφέρει- "προσβολή του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου", του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου και "εμπλοκή του Δημοτικού Συμβουλίου σε επεισόδιο που δεν το αφορά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες"...

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η απόφαση αυτή καταδικάζει τον κύριο Διάκο ενώ τόσες μέρες δεν καταδικάστηκε ο τραμπουκισμός εναντίον του, ο οποίος διαδραματίστηκε ενώπιον
πολλών, στον βοηθητικό χώρο ακριβώς έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Μερόπη Κατσάνου και ο κύριος Ψαρρός καταψήφισαν επισημαίνοντας (εκτός απο το γεγονός της απουσίας του κυρίου Διάκου), ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να λειτουργεί ως δικαστήριο αλλά ούτε και να εμπλέκεται σε εσωκομματικά - εσωπαραταξιακά προβλήματα.

Από την παράταξη του πρώην Δημάρχου κυρίου Χρήστου (ΣΑΚ) δεν προσήλθε κανένας Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο κύριος Αγιώτατος, αναφέρθηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του κυρίου Διάκου, την οποία χαρακτήρισε "ψευδή".

Η παρουσία αυτή, προφανώς ενόχλησε πολύ τον κύριο Δήμαρχο, (ο οποίος επίσης δεν ήταν παρών).

Απόσπασμα από την τηλεοπτική παρέμβαση ΔιάκουΠρόσφατα επίσης, ανακοινώθηκε η υποστήριξη του κυρίου Μερεντίτη (επίσημος της Νέας Δημοκρατίας) στον κύριο Κασιμάτη, γεγονός το οποίο φαίνεται ότι ενόχλησε εξίσου τον κύριο Διάκο.κλικ

1 σχόλιο:

  1. Εμενα παλι γιατι δεν μου φαινονται περιεργα ολα αυτα και να το εξηγησω.Το ΠΑΣΟΚ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ των κοινωνικων αγωνων,που αγωνιζωταν για τα δικια του εληνικου λαου δεν υπαρχει πια αντ αυτου υπαρχει μια σκληρη νεοφιλελευθερη παραταξη που πινει το αιμα του χαμηλομισθου,του χαμηλοσυνταξιουχου.καταστρεφη τα εργασικα δικαιωματα που κατακτηθηκαν με τους αγωνες και το αιμα του ελληνικου λαου,τι σας προξενη εντυπωση λοιπον που η παλαιοδεξια συνεργαζεται απολυτα με την νεοδεξια του πασοκ,η μονη διαφορα που μπορεις να πεις οτι υπαρχει ειναι οτι τωρα δερνονται και μεταξυ τους οι δεξιοι τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ηλίας Κρούπης

Ηλίας Κρούπης
βιογραφικό

Προκόπης Φωτεινόπουλος

Προκόπης Φωτεινόπουλος
βιογραφικό

Νίκος Δουλάμης

Νίκος Δουλάμης
βιογραφικό

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Παναγιώτης Αντωνόπουλος
βιογραφικό

Βασίλης Χαλδαιάκηε

Βασίλης Χαλδαιάκηε
βιογραφικό

Γιώργος Αρβανίτης

Γιώργος Αρβανίτης
βιογραφικό

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
βιογραφικο

Γιώργος Πασσάς

Γιώργος Πασσάς
βιογραφικό

Παναγιώτης Τουρλάκης

Παναγιώτης Τουρλάκης
βιογραφικό